Novosti
arhiva/novosti/_def_news.gif
23.11.2023 Broj:764

SKUPŠTINA HRVATSKOG PČELARSKOG SAVEZA

Temeljem članka 28. stavka 1. Statuta HPS-a predsjednik Saveza saziva Skupštinu HPS-a koja će se održati dana 2. prosinca 2023. godine s početkom u 12:00 sati u Kongresnoj dvorani Zagrebačkog Velesajama (Zimski vrt), Avenija Dubrovnik 15, 10020 Zagreb. Na e-mail adrese pčelarskih udruga dostavljen su pozivi i materijali za skupštinu.


Skupštini mogu, kao predstavnici, prisustvovati članovi Hrvatskog pčelarskog saveza koji su platili članarinu u 2023. godini. Stoga, molimo predsjednike udruga članica da provjere status svoje udruge u nadležnom Registru udruga (mandat) te statusa članstva izaslanika za Skupštinu prije izdavanja vjerodajnica.

U skladu s člankom 25. stavkom 2. Statuta HPS-a, na svakih započetih 30 (trideset) članova udruge, a koji su članovi HPS u 2022. godini, bira se po 1 (jedan) predstavnik na Skupštinu. Ispunjene, potpisane i ovjerene pečatom (ukoliko udruga koristi pečat temeljem svog statuta) vjerodajnice potrebno je dostaviti na samu sjednicu Skupštine te predati stručnoj službi na ulazu u dvoranu prilikom provedbe predverifikacije mandata.Informacije o besplatnim ulaznicama za delegate, odnosno načinu i lokaciji preuzimanja, objaviti ćemo naknadno.

 

 

Dražen Kocet, ing.stroj., predsjednik Saveza