Novosti
arhiva/novosti/_def_news.gif
01.02.2023 Broj:640

POZIV ZA ISKAZIVANJE INTERESA ZA NASTUP NA SUSRETU MLADIH PČELARA

Hrvatski pčelarski savez objavljuje poziv za iskazivanje interesa za nastup na 12. Međunarodnom susretu mladih pčelara koje će se održati u Ivančnoj Gorici u Sloveniji od 3. do 7. srpnja 2023. godine.


Hrvatski pčelarski savez ovim putem poziva sve zainteresirane udruga pčelara, osnovne i srednje škole koje imaju pčelarske sekcije ili su ih voljne osnovati, te druge institucije koje žele nastupati na navedenom natjecanju da pošalju na mail HPS-a pcelarski-savez@zg.t-com.hr kontakt osobe s kojom će se dogovarati daljnje aktivnosti.

Na susretu mladih pčelara iz svake pojedine države može se prijaviti samo jedna ekipa. Svaka država koja ima više grupa natjecatelja mora napraviti selekcijsko natjecanje s kojeg će samo najbolja ekipa moći sudjelovati na međunarodnom natjecanju.

Svaku ekipu na natjecanju čini troje natjecatelja(djece) starosti od 12 do 18 godina, te jedno do dvoje odraslih kao voditelji ekipe.

Radi kratkog roka prijave molimo da svoj interes za nastupom dostavite na e-mail Hrvatskog pčelarskog saveza najkasnije do 12. veljače 2023. godine.

Kotizaciju za nastup na susretu mladih pčelara podmiriti će Hrvatski pčelarski savez.

 

Više o susretu pročitajte na: IMYB Slovenija 2023