Novosti
arhiva/novosti/HAD.gif
16.07.2021 Broj:372

PRVI STRUČNI SKUP „APIFARMACIJA U HRVATSKOJ“

Hrvatsko apiterapijsko društvo strukovno je udruženje koje promovira apiterapiju i upotrebu pčelinjih proizvoda s ciljem očuvanja zdravlja, podizanja kvalitete života te kao pomoćnog sredstva u liječenju bolesti. Ove jeseni organiziramo Prvi stručni skup „Apifarmacija u Hrvatskoj“ s međunarodnim sudjelovanjem koji će se održati on-line u četvrtak 14. listopada 2021. putem Microsoft teams-a.


Skup će biti prijavljen Hrvatskoj liječničkoj komori kao i Hrvatskoj ljekarničkoj komori  a namijenjen je liječnicima i ljekarnicima te zainteresiranoj javnosti s ciljem prezentacije potencijala pčelinjih proizvoda kao dodataka prehrani ili u prirodnoj kozmetici za pomoć kod raznih kožnih oboljenja.

Na skupu će također biti izneseni rezultati kliničkih istraživanja primjene pojedinih pčelinjih proizvoda naših kolega iz Slovenije.

Ukoliko želite liječnike i ljekarnike upoznati s paletom svojih proizvoda, istaknuti njihovu posebnost i djelotvornost u usporedbi s sličnim proizvodima koji se nalaze na tržištu ovaj skup će Vam svakako u tome pomoći.

Broj izlagača je ograničen. Predavanja su predviđena u trajanju od 30 do 60 minuta.

Rok za prijave naslova tema i predavača kao i uplatu donacija za sudjelovanje je subota 24. 07. 2021. godine a sve detaljnije informacije možete dobiti upitom na mail ghegic@gmail.com ili tel 01 61 81 600, mob 05 910 66 53

                                                                                                                                                        Gordana Hegić