Nalazite se na:
COLOSS UPITNIK O PREŽIVLJAVANJU PČELINJIH ZAJEDNICA Ispis E-mail
Vedran Lesjak   
Utorak, 10 Travanj 2018
Poštovane pčelarke i pčelari, pozivamo Vas da popunite anketu kako bi smo imali što potpuniju informaciju o gubicima i stanju pčelinjih zajednica od prošlojesenskog uzimljavanja do sada. Cilj je dobiti stvarnu sliku i opće stanje pčelinjaka u Republici Hrvatskoj nakon ove zime.

Pretpostavljam, svi ste već imali priliku posjetiti svoje pčelinjake i znate stvarno stanje Vaših zajednica, stoga Vas pozivam na ispunjavanje ovog upitnika.

Podaci prikupljeni u Hrvatskoj bit će objedinjeni s podacima iz drugih Europskih država, čime se priključujemo zajedničkoj europskoj inicijativi kojom se ukazuje na probleme očuvanja pčelinjih zajednica te se traže bolji uvjeti za pčele i pčelarstvo. Prvi zajednički rezultati se očekuju početkom srpnja 2018. godine.

Anketa je anonimna, te se jedino traži približna lokacija pčelinjaka (najbliži broj pošte i ime mjesta), kako bi se gubici mogli pratiti po regijama.

Anketu je moguće popuniti:
1. “on-line” na web stranici Hrvatske poljoprivredne agencije: http://ankete.hpa.hr/index.php?sid=69652

2. U obrazcu (word ), kojeg se može popuniti i poslati poštom ili e-mailom na adresu Ova email adresa je zaštićena od spam robota, nije vidljiva ako ste isključili Javascript
Ili poštom na: HPA, Ilica 101, 10000 Zagreb (pčelarstvo)

Sva dodatna pitanja možete uputiti na e-mail: Ova email adresa je zaštićena od spam robota, nije vidljiva ako ste isključili Javascript


Zahvaljujemo se na suradnji.


                                                                                                                      M. Dražić
 
« Prethodna   Sljedeća »
Pcelarski forum | Novosti | Kontakt

© HPS. Sva prava pridržana.